Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Måndagen den 29 april 2024 - klockan 14:47 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2014-08-30

Inbrott i en matbutik, inbrottsförsök i bostad, stöld och lösspringande hund är några av de anmälningar som inkommit till polisen sedan i tisdags. Det har varit relativt lugna dagar den här veckan där förlustrapporter stått för ungefär lika många anmälningar som anmälningarna om faktiska brott.

Natten mot den 26 augusti inträffade ett inbrott i en matbutik i Bro. Se separat artikel.

På tisdagen (26/8) upptäcktes ett pågående försök till bostadsinbrott på Ekhammarvägen i Kungsängen. Se separat artikel.

Mellan 14 och 15 den 26 augusti stals en cykel från Bro Centrum. Cykeln, som stod fastlåst med slanglås i ett cykelställ när den stals, är ljusbrun med röda sidor på fälgarna. Den är av herrmodell och har 21 växlar.

Mellan 11.50 och 12.10 den 27 augusti stals målsägandes plånbok i Kungsängens centrum. Målsägande blev tilltalad av två okända kvinnor i 25-30-årsåldern. En utav dem visade en karta och frågade efter vägen. Den andra kvinnan stod lite bakom målsägande. Plötsligt sprang de båda kvinnorna därifrån. När målsägande då tittade efter i handväskan var plånboken borta.

Den 28 augusti klockan 08.15 inträffade en arbetsplatsolycka på Rysstorpsvägen i Bro. Polis och ambulans kallades till platsen efter att en av de anställda fallit från cirka 2,5 meters höjd. Fallolyckan var ett olycksfall utan misstanke om brott, men i och med att det inträffade på en arbetsplats ska polis alltid tillkallas. Den anställde fick åka till KS med ambulansen då denne upplevde smärtor i rygg och nacke.

En person på besök på Gammeldansvägen i Brunna anmälde en hundägare till polisen för att denne lät sin hund springa lös. 




Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen