Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 18 maj 2024 - klockan 10:50 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2015-02-23

Det har varit en förhållandevis lugn helg i Upplands-Bro, med tiotalet inkomna anmälningar av brott. I händelserapporten finns också en olycka vid Lillsjön där helikopter deltog i eftersöksarbetet.

Natten mellan den 19 och 20 februari hade en målsägande boende på Poppelvägen ovälkommet besök i sitt garage. Gärningsmännen hade brutit bort panel på baksidan av målsägandes garage och burit ut fyra däck. Däcken återfanns bakom garagelängan, så troligtvis blev gärningsmännen störda i sitt arbete. Det är okänt om något mer stals vid inbrottet.

Natten mellan den 19 och 20 februari stals en länspump från en byggarbetsplats på Jurstagårdsvägen i Bro. Brytmärken på en uppställd container visade att gärningsmännen även hade försökt bryta sig in i den men misslyckats.

Vid 18-tiden i fredags inträffade en olyckshändelse vid Lillsjön. Helikopter användes för att söka efter en saknad person. Personen hittades vid liv och fördes till sjukhus för vård. Det är okänt hur pass omfattande skadorna var.

Vid halvfyratiden på morgonen den 22 februari inträffade en misshandel vid Kungsängens station. Polis kallades till platsen. Målsägande ville dock inte delta i någon vidare utredning utan valde att inte lämna några uppgifter om händelsen i anmälan.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen