Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 23 juli 2018 - klockan 13:36 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-09-08

Den senaste tiden har flera BMW-ägare i Upplands-Bro haft inbrott i sina bilar. Tillvägagångssättet är ungefär det samma och gärningsmannen / männen har stulit ratt och navigationssystem. Ett fullbordat villainbrott i Lillsjöområdet och ett avbruttet inbrottsförsök i Rättarboda visar att bostadsinbrottsvågen fortsätter.

I övrigt är det på sin plats att varna för rådjur och annat vilt. Det har varit en hel del viltolyckor på sistone.

Klockan 04.53 den 3 september inträffade en viltolycka på någon av vägarna i anslutning till Råbyskolan (framgår ej i anmälan). Bil vs rådjur.

Någon gång under dagen den 3 september, mellan klockan 06 och 23 utsattes målsägandes bil för slangning när den stod parkerad vid Kungsängens station, Enköpingsvägen.

Någon gång under helgen, den 1 till 4 september utsattes en förskola i Finnsta för skadegörelse. Ute på gården hade någon/några eldat på trätrallen, rivit upp buskar, flyttat möbler och slängt ut barnens leksaker.

Klockan 07.20 den 4 september inträffade en viltolycka på Tryckfärgsvägen i Bro. Bil vs rådjur.

Klockan 20.48 den 4 september inträffade en viltolycka på länsväg 269 vid Skråmsta i Håbo-Tibble. Bil vs rådjur.

Vid 21-tiden den 4 september utsattes en polisbil för skadegörelse i Bro centrum. Enligt anmälan sågs en yngre person bland annat slå sönder framrutan på polisbilen innan denne stoppades.

Vid 21.30 den 4 september upptäcktes ett bostadsinbrott på Kritstigen i Lillsjöområdet i Kungsängen. Gärningsmannen / männen hade brutit upp ett altanfönster för att ta sig in i målsägandes villa. Det är oklart vad som stals.

Vid tretiden natten mot den 5 september inträffade ett (försök till) bilinbrott på Klostervägen i Kungsängen. I anmälan framgår inte helt tydligt om inbrottsförsöket fullbordades eller om det avbröts. Anmälaren väcktes av ljuden och larmade polisen. När polispatrullen kom till Klostervägen hittade de bildelar och annat stöldgods slängt på vägen.

Någon gång mellan klockan 17 den 4 september och 06 den 5 september hade en målsägande på Hjortronvägen inbrott i sin bil. Gärningsmannen / männen hade krossat höger framruta och stulit ratt och navigationssystem.

Någon gång mellan klockan 19 den 4 september och 06.15 den 5 september utsattes en byggarbetsplats på Bagarvägen i Gamla Bro för ett inbrott. Någon hade brutit sig in i fyra byggcontainrar och stulit diverse verktyg och maskiner.

Någon gång mellan klockan 20.30 den 4 september och 05.30 den 5 september hade en målsägande på Lantmätarvägen i Gamla Bro inbrott i sin bil. Bland annat stals en batteriladdare och diverse kläder.

Klockan 14.20 den 5 september larmades polis till Bergvägen i Kungsängen där en målsägande just blivit rånad på sin mobiltelefon. Enligt anmälan var målsägande på promenad med hunden när denne gick förbi en grupp barn/ungdomar. En utav dem gick fram till målsägande och bad att få låna mobiltelefonen men när han inte fick göra det knuffade och slog han målsägande och ryckte åt sig telefonen och lämnade sedan snabbt platsen.

Vid 16-tiden den 6 september utsattes en målsägande på Rättarbodavägen, Rättarboda, i Bro, för inbrottsförsök i dennes villa. Gärningsmännen lämnade brytmärken på ett fönster. Inbrottsförsöket avbröts av uppmärksam granne = grannsamverkan.

Klockan 07.33 den 7 september inträffade en viltolycka i korsningen Granhammarsvägen - Tranbyggevägen i närheten av Livgardet i Brunna. Bil vs rådjur.

Någon gång mellan klockan 16 den 7 september och 05 den 8 september slangades en grävmaskin på cirka 350 liter diesel. Grävmaskinen stod parkerad innanför ett stängsel på Enköpingsvägen i Kungsängen.

Någon gång mellan klockan 21.30 den 7 september och 06 den 8 september Hade en målsägande inbrott i sin bil. Bilen stod parkerad på Melofonstigens boendeparkering i Brunna. Någon hade krossat en av rutorna och stulit alla fyra vindavvisare.Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 11/8
Bakluckeloppis i Bro
Måndag 20/8
Filmskaparkollo
Tisdag 21/8
Filmskaparkollo
Lördag 25/8
Bakluckeloppis i Bro
Vernissage: Konstrundan
Söndag 26/8
Vandring på Upplands-Broleden - med Naturskyddsföreningen
Lördag 1/9
Bakluckeloppis i Bro
KONSTRUNDAN
Söndag 2/9
KONSTRUNDAN
avståndsannons

Centern - juli 18

UBH Sommarhälsning 18

Kultur & Fritid vt 18 Sommartider i Biblioteket

UBROs egen

Sjöräddningen testamente

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen