Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 22:16 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-09-26

Vid 18.30-tiden i fredags, den 22 september, larmades Räddningstjänst till Härnevi skolväg i Bro där man känt frän röklukt ute och därför befarade markbrand eller dylikt. När Räddningstjänst kom till platsen kunde man konstatera att det var lugnt och att röklukten inte härstammade från någon brand.

Klockan 01.51 den 23 september observerade en förbipasserande bilist att det stapplade omkring ett blodigt rådjur på E18 vid Bro. Bilisten larmade polisen som i sin tur tillkallade viltvårdare.

Klockan 22.57 den 23 september hördes en hög smäll från gångtunneln vid Blomstervägen i Bro centrum. Polis larmades till platsen men de kunde inte hitta något eller någon som kunde kopplas till smällen.

Klockan 11.41 den 24 september såg en bilist som färdades på E18 vid Bro en älgkalv komma travandes vid Bro. Bilisten larmade polisen om att det fanns vilt på motorvägen men äldkalven travade vidare och verkar ha klarat sig då ingen olycka rapporterats i området med älg inblandad.

Klockan 16.10 den 24 september kom en målsägande hem till radhuset på Målarvägen i Gamla Bro. Där möttes denne av två inbrottstjuvar som hastigt lämnade bostaden och kastade sig in i en svart bil av halvkombityp, eventuellt en Golf. Målsägande skyndar sig efter flyktbilen men tappar tidigt bort den. Gärningsmännen hade tagit sig in i radhuset genom att bryta upp ett fönster. I anmälan finns ingen godslista bifogad.

Klockan 02.45 den 25 september upptäcker ett vittne att det brinner i en husvagn som står parkerad på Örnstigens boendeparkering i Bro. I samband med upptäcktes ser vittnet också två personer cykla från platsen. Polis och räddningstjänst tillkallas. Husvagnen totalförstörs och en intillparkerad bil med båtsläp och tillhörande båt skadas av elden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen