Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Söndagen den 5 maj 2024 - klockan 12:22 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-12-19

Frånsett den anlagda branden i Brunna industriområde, där ett pall-lager för andra gången på mindre än ett år utattes för mordbrand, har det varit en lugn helg i kommunen. Åtminstone sett till antalet inkomna polisanmälningar och inrapporterade händelser i polisens händelserapport. 

Vid lunchtid den 14 december var det någon eller några som la en handduk på ett bastuaggregat i Bro simhall. Handduken antändes och brandlarmet aktiverades. Personalen kunde dock snabbt släcka branden.

Klockan 01.17 den 16 december larmades Räddningstjänst och polis till Brunna industriområde, där en brand upptäckts inne på en företagsfastighet i korsningen Kraftvägen - Symmetrivägen. Det visade sig vara ett pall-lager som satts i brand. Samma företag drabbades av en anlagd brand i januari i år och utsattes även till ett försök till anlagd brand i november i år. Polisen kunde säkra övervakningsfilmer och en del andra pår och bland annat så har man film på en person om anlägger branden.

Klockan 06.21 den 6 december inträffar en viltolycka på E18, på länsgränsen mot Håbo i riktning mot Stockholm. En bilist körde på ett rådjur.

Klockan 21.30 den 16 december rånades en ung person på sin jacka och sin mobil. Målsägande befann sig på Marknadsstigen i Brunna när en namngiven gärningsman slog och rånade honom. Gärningsmannen är känd av polisen sedan tidigare.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen