Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Söndagen den 5 maj 2024 - klockan 08:50 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2015-06-29

Det har varit en förhållandevis lugn sommarhelg med ett tjugotal anmälningar till polisen. Viltolyckor och bilstölder var de incidenter som fick flest antal anmälningar.

Vid halvsextiden på morgonen den 27 juni anmälde en busschaufför att det låg ett påkört rådjur i vägkanten vid Håtuna kyrka. Viltolyckan klassas som en smitning då det inte inkommit någon anmälan från olycksfordonet.

Någon gång mellan den 26 och 27 juni utsattes målsägandes bil för skadegörelse. Bilen stod parkerad på Safirstigens parkering i Lillsjöområdet när den fick ett flertal rutor krossade. Framrutan, bägge rutorna på passagerarsidan och bakrutan var krossade när målsägande kom ut till bilen.

Klockan 09.59 den 27 juni inträffade en viltolycka vid Kolsta i Håbo-Tibble. Personbil vs rådjur.

Klockan 14.48 den 27 juni inträffade en viltolycka vid Håbo-Tibble. Personbil vs rådjur.

Klockan 01.57 den 28 juni väcktes målsägande boende på Liljestigen i Bro av att någon kastade en sten mot ett av bostadens fönster. Stenen krossade den yttre rutan i fönstret. En anmälan om skadegörelse upprättades.

Någon gång mellan 04.25 och 04.45 den 28 juni stals en bil från Blomstervägen i Bro. Senare på söndagen anträffades bilen på Liljestigens parkering i Bro.

Någon gång mellan 05.30 och 11.30 den 28 juni stals en röd Nissan Sunny från Liljestigens parkering i Bro. På P-rutan bredvid hittades den bil som stals från Blomstervägen tidigare under natten. Sannolikt bytte biltjuven helt sonika fordon. Nissan var ännu på måndagen borta.

Natten mellan den 27 och 28 juni stals en trädgårdssoffa från Grindrörsvägen i Kungsängen. Soffan är av gjutjärnsmodell med träinslag och stals från målsägandes tomt.

Vid 21-tiden den 28 juni stals en mörkblå barnvagn av märket Stokke från Fågelvägen i Bro. På vagnen fanns även två väskor med diverse värdesaker i, däribland en plånbok och en dator.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen