Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 20 februari 2019 - klockan 00:32 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

SportCamp är igång! Massor av aktiviteter för kommunens sommarlovslediga unga


Karin Sidén 2018-06-18

Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande, invigningstalade.
Bild:Karin Sidén
Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande, invigningstalade.

SPORTCAMP   Så var då SportCamp invigt och igång! Det är andra året i rad som SportCamp arrangas av kommunen i ett samarbete med Fryshuset och några av föreningarna. Redan förra året var det många barn och unga som var med vid ett eller flera tillfällen och självklart hoppas man på att ännu fler ska ansluta sig i år. Hela sommarlovet erbjuds ett aktivitetsfullt och varierat program, så det finns goda chanser att deltagarantalet växer.

-Jag är mycket glad över att vi kan erbjuda våra barn och unga så många roliga aktiviteter. SportCamp aktiverar deltagarna och sysselsätter dessutom ett flertal feriearbetande ungdomar vilket är en positiv bonus, säger kommunstyrelsens ordförande Camilla Janson i sitt invigningstal.


Sommarvädret må ha gjort en paus men sommarlovet har just börjat och många härliga veckor av aktiviteter ligger i \
Bild:Karin Sidén
Sommarvädret må ha gjort en paus men sommarlovet har just börjat och många härliga veckor av aktiviteter ligger i "pipe line" för den som så önskar.

Kommunens sommarlovssatsning SportCamp är nu igång! Klockan 10.00 idag, måndag, klipptes öppningsbandet av Camilla Janson, kommunstyrelsens ordförande. 

På plats fanns representanter från kommunen, Fryshuset och självklart de sommarjobbande ungdomarna. Även Attunda var där med sina brandbilar eftersom man kommer att delta under SportCamp.

SportCamp bjuder på aktiviteter av de mest skilda slag under hela sommarlovet. Bland annat fotboll, fiske, naturvandringar, brännboll, volleyboll, kanotpaddling, orientering, handboll, innebandy, biljard, musikquiz, och mycket mer. Aktiviteterna kan komma att ändras efter väder och önskemål, så ett tips är att hålla sig uppdaterad via sociala medier eftersom planerna kan komma att ändras från ena dagen till den andra. 

Det blir aktiviteter både i Bro och i Kungsängen, och även om huvudtanken är utomhusaktiviteter så finns back up-planer vid dåligt väder. Bland annat finns tillgång till Hagnäshallen i Brunna. I Bro är samlingsplatsen vid Bro IP och i Kungsängen är det vid Lillsjön man samlas om inget annat har aviserats via sociala medier. Facebook @upplandsbrosportcamp är en bra källa!


Länk till kommunens hemsida för mer info om SportCamp.
Tipsa en vän     Skriv utKalender

Onsdag 20/2
Stickcafé i Kulturhuset
Slöjdsalong
Torsdag 21/2
Torsdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Brohuset
Författarbesök: Henrik Berggren
Fredag 22/2
Stickcafé på Nyfiket
Lördag 23/2
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 24/2
Fira Sverigefinnarnas dag!
Från tomtar och troll till råttan i pizzan och clownmördaren
avståndsannons

Sparbanken stipendier feb-mars 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Läkare utan gränser 18 pluggannons

ICA i Bro höst 18

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen