UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 28 september 2020 - klockan 20:34 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Välkommen på biopremiär och annandagsbio 26/12


2019-12-13

På annandag jul den 26 december är det stor biopremiär för Bio Kuben i Kulturhuset. Filmerna som visas är Frost 2 (med svenskt tal och textad) och En del av mitt hjärta, en musikalkomedi med Thomas Ledins låtskatt. Lokalen kommer dagen till ära att vara glittrigt dekorerad på Frosttemat. Det kommer att finnas tre skådespelare som är utklädda till Elsa, Anna och Olof och som minglar med besökarna. Utklädning uppmuntras!

Gänget bakom biosatsningen är en förening med en lång historia i kommunen, Upplands-Bro musik- och teatersällskap (UMTS). UMTS bestod ursprungligen av två föreningar som slogs ihop runt år 2000: Upplands-Bro Musiksällskap och teaterföreningen Kungsgänget. Kärntruppen idag är Anette Ericsson, Yvonne Boström, Morgan Lindholm, Nicklas Lindholm och Lars Thorsberg.

UMTS har smygstartat genom att visa några filmer under hösten för att se så att allt fungerar (ljud, ljus etc). Men nu är det alltså dags för den stora premiären.

-Vi vill visa bra film och försöka få människor att upptäcka enkelheten i att gå på bio nära där de bor, förklarar Anette Ericsson.

Utöver filmvisningen lanseras Morgans sodabar med egentillverkad läsk i femton olika smaker och med namn som Casablanca, Sagan om ringen, Pirates of the Caribbean etc. Den fiktiva figuren byrådirektör Maltesson från Statens Filminspektion kommer att välkomna besökarna. Då och då kommer foajen och lokalen att anpassad för filmerna.

Några filmer som ska visas i vår är Pelle Svanslös, Cats, Hasse och Tage – en kärlekshistoria, Edie och Jojo Rabbit.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen