Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Måndagen den 29 april 2024 - klockan 05:04 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Lägenhetsbrand i Bro


Karin Sidén 2015-04-22

Vid 23-tiden på tisdagen larmades Polis, Räddningstjänst och ambulans till en lägenhet i Råby, Bro, gällande en konstaterad lägenhetsbrand. Lägenhetsinnehavaren hade själv lyckats släcka elden när första enheten, en polispatrull, kom till adressen.

Klockan 23.01 larmades 112 till Råbystigen i Bro där en lägenhetsinnehavare upptäckt att det brann. En polispatrull som befann sig alldeles i närheten var först på plats och konstaterade att det var kraftig rökutveckling. Poliserna gick in i lägenheten där en rökskadad person påträffades och kunde hjälpas ut i friska luften. Strax därefter anlände Räddningstjänst och ambulans.

Elden, som uppstått på en matta på köksgolvet, var släckt när Räddningstjänst kom in i lägenheten, så de kunde snabbt söka igenom lägenheten och konstatera att det inte längre brann och sedan vädra ur röken.

Polispatrullen som fått ut lägenhetsinnehavaren i friska luften kunde där överlämna denne till ambulanspersonalen som just anlänt. Man bedömde att rökskadorna behövde undersökas på sjukhuset, så lägenhetsinnehavaren kördes dit. Det är oklart hur pass allvarliga rökskador lägenhetsinnehavaren ådrog sig.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen