Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 21:58 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2014-09-01

Sedan i fredags eftermiddag har det inkommit 19 anmälningar till närpolisen, varav 13 är från Kungsängen. Bland de 19 anmälningarna finns också några förlustanmälningar.

Någon gång mellan den 15 augusti och den 29 augusti stals en bil från Mätarvägen i Brunna. Bilen har stått parkerad en längre tid vid ett företag där och det är oklart när den försvann.

Klockan 06.55 den 29 augusti hade en målsägande vid Alamare Stäket påhälsning i sin bil. En man i trettioårsåldern sågs slå sönder en ruta i den parkerade bilen. Mannen upptäckte att han var påkommen och lämnade platsen i en gul bil. Försök till stöld ur bil blev brottsrubriceringen.

Den 29 augusti klockan 14.45 togs en snattare i en butik i Bro. Värdet på de stulna varorna var under 50 kronor.

Den 29 augusti, vid 17-tiden, såg en kund i en butik i Kungsängens centrum hur en annan kund plockade på sig diverse flaskor. Den uppmärksamme kunden påkallade personalens uppmärksamhet, men snattaren märkte att denne var påkommen och sprang från platsen. Värdet på de stulna varorna är okänt.

En målsägande boende på Bergvägen i Kungsängen har anmält att denne utsatts för ett hot. Någon eller några personer har lämnat ett handskrivet hotbrev utanför ytterdörren till målsägandes bostad under helgen.

Den 29 augusti stals en Peak-cykel från en tomt i Sandgrind, Kungsängen. Cykeln är gulmönstrad och har 24 växlar. Den stod låst på tomten när den stals.

Strax innan 07 på lördagsmorgonen inträffade en singelolycka längs Enköpingsvägen, i närheten av Brandstationen. Personen i olycksbilen ska enligt anmälan om vårdslöshet i trafik ha klarat sig från skador. (Se separat artikel)

Runt midnatt, natten mot söndagen (31/8) utsattes en av valstugorna i Bro Centrum för skadegörelse. Enligt anmälan har tre yngre personer identifierats vid platsen efter att de tagit sig in i valstugan och utsatt den för någon form av skadegörelse.

Mellan den 29 och 31 augusti utsattes en bil parkerad på Fasanstigen i Bro för skadegörelse. Enligt målsägande har någon försökt att bryta upp låset på höger framdörr. Låset blev förstört men gärningsmannen lyckades inte ta sig in i bilen. Försök till stöld blev brottsrubriceringen.

Klockan 01.25, natten mot den 1 september, utsattes en busschaufför för våld. Enligt anmälan om våld mot tjänsteman var det en manlig passagerare som inte ville betala för att åka med bussen. När busschauffören sade ifrån blev passageraren hotfull och våldsam. Under tumultet, som inträffade vid Fasanstigens busshållplats i Bro slet han av chaufförens glasögon och sprang sedan från platsen.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen