Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 16:12 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisens helgrapport


Karin Sidén 2013-09-09

Helgen har varit förhållandevis lugn. Nio anmälningar om brott har inkommit och några noteringar om viltolyckor, trafikkontroller och liknande finns i händelserapporterna.

På fredagseftermiddagen, den 6 september, var några barn i 12-årsåldern ute för att sälja jultidningar i norra Brunna. När barnen ringde på dörren till en av bostäderna kom en man ut och var mycket arg och aggressiv mot barnen. Han knuffade omkull den ena och tog ett hårt tag i armen på den andra. Händelsen resulterade i en polisanmälan mot mannen för ofredande och ringa misshandel.

Den 6 september, strax efter 17.30, var det en man som smet ifrån sin bensinnota från en bensinstation i Kungsängen. Mannen körde en grön Volvo och lämnade stationen utan att ha betalat notan på 395 kronor.

Mellan den 5 och 7 september stod en EPA-traktor parkerad vid Kungsängens IP. Någon gång under den tiden har EPA-traktorn blivit utsatt för skadegörelse. Enligt anmälan är den både repad och bucklad.

På lördagskvällen, den 7 september vid 18.20-tiden, iakttogs några barn i 12-årsåldern vid ett buskage på Hallonvägen. Strax efter att ungdomarna gått därifrån upptäckte ett vittna att buskaget brann.

Vid midnatt, natten mot söndagen den 8 september, var en ensam 13-åring ute och gick mellan Broskolan och Finnstaskolan. Två några år äldre tonåringar kom körande på moped och stannade vid målsägande. De frågade denne om hen hade någon Iphone, men fick ett nekande svar. Killarna på moppen sökte då igenom den ryggsäck målsägande hade på sig och hittade en Ipad, tog den och körde därifrån.

Vid 21-tiden på söndagen upptäckte målsägande att fyra ungdomar i 15-16-årsåldern pallade frukt från dennes äppelträd i Bro. Målsägande skrämde iväg ungdomarna och gjorde sedan en stöldanmälan till polisen.

Mellan den 6 och 9 september utsattes en målsägande boende på Mandelblomstigen i Bro för bilinbrott. Framrutan var krossad och ur bilen var en mobiltelefon, en laddare och en GPS stulna. Bilen stod parkerad i garaget.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen