Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 22:34 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-07-29

Bilinbrott och bostadsinbrott toppar anmälningsskörden hos polisen den här veckan. Två bostadsinbrott i Bro och två i Kungsängen, medan flerparten av bilinbrotten skett i Tibble/Lillsjöområdet.

Någon gång mellan den 20 och 21 juli stals bägge hjulen från en släpvagn som stod uppställd på Krikonstigen i Tibble.

Någon gång mellan den 22 och 24 juli stals en svart moped av märket Bautian från Duffelvägen i Brunna.

Någon gång mellan den 19 och 25 juli stals en registreringsskylt från målsägandes släp som stod parkerat på Killinge Byväg i Håbo-Tibble.

Någon gång mellan den 22 och 25 juli utsattes en byggcontainer för inbrott på Hagnäsvägen i Brunna. Hänlåset till containern hade kapats och diverse handverktyg stulits.

Någon gång mellan den 23 och 25 juli hade en målsägande på Mullbärsstigen i Tibble påhälsning i sin bil. Enligt anmälan hade en ruta krossats på bilen och diverse gods stulits därur. Bland annat stals ett tält, kablar och olja.

Någon gång mellan den 23 och 25 juli hade en målsägande inbrott i sin bil som stod parkerad på Lillsjöns parkering vid Granhammarsvägen. Vänster bakruta hade krossats och diverse gods stulits ur bilen. Bland annat stals en GPS, ett kastspö, diverse kläder och målsägandes pass.

Någon gång mellan klockan 05.30 och 09.40 den 25 juli hade en målsägande inbrott i sin bil som stod parkerad på Lillsjöns parkering vid Granhammarsvägen. Höger framruta hade krossats och diverse gods stulits ur bilen. Bland annat stals en GPS och diverse småsaker.

Klockan 17.30 den 25 juli stoppade en polispatrull en mopedförare på Orgelstigen i Brunna. Mopedföraren hade ingen hjälm och mopeden visade sig vara rapporterad stulen (den stulna mopeden av märket Bautian). Mopeden återbördades till sin ägare på Duffelvägen. Anmälningar om olovlig körning, olovligt brukande samt om att föraren ej hade hjälm upprättades.

Någon gång mellan den 25 och 26 juli stals en cykel från en målsägande på Fasanstigen i Bro. Cykeln är en blå-vit, blommig damcykel med tre växlar.

Klockan 02.30 den 26 juli upptäcktes ett inbrott på Ledugnsvägen i Bro. En granne noterade att målsägandes ytterdörr var uppbruten. Det framgår ej i anmälan om något stulits.

Vid 18.30-tiden den 26 juli upptäckte en väktare att det brann i ett bildäck vid en förskola i centrala Bro. Väktaren släckte elden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Mellan klockan 14.35 och 15.30 den 27 juli stals en cykel från ett cykelställ utanför vårdcentralen i Kungsängen. Cykeln är en vit mountainbike.

Någon gång mellan den 27 och 28 juli har skadegörelse skett på Snickarvägen i Bro. Enligt anmälan ska någon ha klottrat på gången mellan målsägandes garage och huvudbyggnaden.

Någon gång mellan den 27 och 28 juli utsattes målsägandes bil för inbrott och stöldförsök. Bilen stod parkerad på Råbystigens boendeparkering och hade fått en ruta krossad. Inne i bilen hade gärningsmannen brutit sönder tändningslåset och delar av instrumentpanelen. Stereon hade stulits.

Någon gång mellan den 27 och 28 juli utsattes målsägandes lägenhet på Bergvägen för ett inbrottsförsök. En granne upptäckte att ytterdörren var uppbruten. Det framgår inte i anmälan om något stulits.

Någon gång mellan den 27 och 28 juli utsattes målsägandes lägenhet på Bergvägen (ny lägenhet, men samma trappuppgång och samma våning som ovan rapporterade inbrott) för ett inbrottsförsök. En granne (densamme som i ovan rapporterade inbrott) upptäckte att ytterdörren var uppbruten. Det framgår inte i anmälan om något stulits.

Någon gång mellan den 14 och 28 juli har skadegörelse inträffat på Orgelstigen i Brunna. Enligt anmälan har den målsägande familjens trädgård utsatts för skadegörelse. En studsmatta och en utemöbel hade skurits sönder, brevlådan var förstörd och en hel del växtlighet i trädgården hade även den förstörts av gärningsmannen / -männen.

Någon gång mellan klockan 09 och 22.40 den 28 juli inträffade ett lägenhetsinbrott på Fasanstigen i Bro. En granne upptäckte att målsägandes ytterdörr var uppbruten. Det framgår inte i anmälan om något stulits.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen