Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Onsdagen den 1 maj 2024 - klockan 23:54 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-08-12

Det har varit en förhållandevis lugn vecka, med bara ett fåtal brottsanmälningar inkomna till polisen. De gångna veckornas många fall av skadegörelse och bilinbrott har gått ner. Om det är tillfälligt eller ej återstår att se. Annat som är värt att notera är att cykelstölderna fortsätter. Tänk på att låsa fast cykeln ordentligt och att använda ett typgodkänt lås.

Vid 20-tiden den 7 augusti blev en minderårig målsägande bestulen på sin mobiltelefon av två ynglingar vid busshållsplatsen vid Bro centrum. Enligt anmälan hade gärningsmännen frågat målsägande hur mycket klockan är och när målsägande tog fram sin mobil för att svara på frågan hade en av gärningsmännen ryckt telefonen ur handen och sedan sprungit därifrån. Gärningsmännen uppges vara mellan 15 och 20 år gamla.

Någon gång mellan den 22 juli och den 8 augusti har någon gjort inbrott i en container på Stora Sandgrindsvägen i Bro. Enligt anmälan så har gärningsmannen / männen förstört lås och låsbom för att ta sig in i företagets container. Diverse gods uppges ha stulits.

Någon gång mellan den 8 och 9 augusti stals en splitterny cykel av märket Cyoba från en adress på Gånglåtsvägen i Brunna. Cykeln har 21 växlar.

Någon gång mellan klockan 08.30 och 17.30 den 9 augusti inträffade ett bilinbrott på pendeltågsparkeringen på Assurs väg i Bro. Enligt anmälan hade gärningsmannen tryckt in / förstört låset på förardörren och därefter sökt igenom bilen. Diverse gods i hade stulits ur handskfacket.

Någon gång mellan den 9 och 10 augusti har någon gjort inbrott i en container på Stora Sandgrindsvägen i Bro. Enligt anmälan så har gärningsmannen / männen kapat gångjärnen och lyft av containerns dörar. Diverse gods har stulits.

Klockan 18.40 den 10 augusti utsattes en målsägande boende på Örnstigen i Bro för skadegörelse. Enligt anmälan sågs 6-7 ungdomar i 15-17-årsåldern utanför lägenheten i samband med att stenar kastats mot bland annat köksfönstret i målsägandes lägenhet. En ruta krossades.

En anmälan om skadegörelse vid Bro station har upprättats. Enligt anmälan har åtta glasrutor krossats på ett vindskydd vid stationen. 

En anmälan om stöld ur ett skåp på en arbetsplats på Furuhällsplan i Kungsängen har upprättats. Enligt anmälan förvarade målsägande en läsplatta i den olåsta skåpet på arbetsplatsen.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen