Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Söndagen den 19 maj 2024 - klockan 12:26 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-10-04

Någon gång mellan den 11 och 30 septamber stals en flytväst ur målsägandes båt. Vid samma båtklubb försvann en handfull utombordsmotorer mellan den 22 och 27 september. (se förra polisrapporten)

Någon gång mellan den 29 och 30 september inträffade en stöld från en byggarbetsbod på Enköpingsvägen i Kungsängen. Två gasoltuber stals ur boden.

Någon gång mellan den 30 september och den första oktober utsattes målsägandes bil för skadegörelse. Bilen stod parkerad vid Bro pendeltågsstation. När målsägande kom tillbaka till bilen den 1 oktober var den helt sönderslagen. Bakluckan stod öppen, alla fönsterrutor var krossade och fronten var helt intryckt. Bilen hade även en hel del plåtskador runt om.

Någon gång mellan den 29 september och den 1 oktober hade en förening inbrott i en förrådscontainer som stod uppställd vid länsväg 269 i närheten av Högbytorp, Bro. Containerns två hänglås var uppbrutna men enligt anmälan verkar inget vara stulet.

Vid 09.30 den 1 oktober larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Orgelstigen i Brunna där en köksbrand utbrutit. En familjemedlem skulle värma lite mat på spisen när det plötsligt började brinna på spishällen. Första släckningsförsöket gjordes med vatten varpå elden tog ordentlig fart. Man larmade 112 och försökte sedan släcka branden med en pulversläckare, vilket lyckades. När räddningstjänst kom kunde de snabbt avsluta det påbörjade släckningsarbetet. En person fick lättare brännskador och åkte med ambulansen för omplåstring. En rapport om brand utan misstanke om brott upprättades.

Klockan 02.10 den 2 oktober larmades polis och räddningstjänst till Ullevivägen/Domkraftsvägen i Skällsta industriområde där en bilbrand upptäckts. När polisen kom till platsen visade det sig att ytterligare en bil, som stod parkerad intill, också skadades. Då fastigheten där den brinnande bilen stod ligger i precis i korsningen har två anmälningar om samma händelse inkommit, men med olika adresser.

Någon gång mellan den 1 och 2 oktober stals registreringsskyltarna från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Tarantellastigens boendeparkering i Brunna när skyltarna stals.

Någon gång mellan den 3 och 3 oktober stals registreringsskyltarna från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Fjärilsstigens boendeparkering i Bro när skyltarna stals.

Klockan 05.26 den 3 oktober inträffade en viltolycka på länsväg 269 vid Norränge, Håbo-Tibble.

Vid 14-tiden den 3 oktober skulle målsägande på anställningsintervju på ett företag på Tryckfärgsvägen i Bro. När målsägande öppnade dörren in till företagslokalen blev denne attackerad av en hund som fanns där inne. Hunden bet måslägande i armen så att blodvite uppstod. Anmälningar om vållande till kroppsskada och bristande uppsikt på hunden upprättades.




Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen