Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 2 maj 2024 - klockan 07:07 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-12-16

Bland veckans förhållandevis få polisanmälningar finns det tre anmälningar från tre Volkswagen-ägare i Tibbleområdet har haft inbrott i sina bilar natten mellan den 12 och 13 december. Ett villainbrott på Mandelblomsstigen och ett inbrott i en företagslokal på Östervägen vid Kungsängens centrum finns också bland anmälningarna.

Någon gång mellan den 9 och 12 december utsattes en förskola i Bro för skadegörelse. Enligt anmälan har någon krossat en ruta genom att kasta sten mot den.

Någon gång mellan klockan 19 den 12 december och klockan 06 den 13 december utsattes målsägandes bil för inbrott. Bilen, en Volkswagen, stod parkerad på Hjortronvägens boendeparkering. Stereo/navigationssystem stals. Gärningsmannen / männen hade krossat den främre rutan på passagerarsidan.

Någon gång mellan klockan 19 den 12 december och klockan 09 den 13 december utsattes målsägandes bil för inbrott. Bilen, en Volkswagen, stod parkerad på Tibble Torgs parkering. Stereo/navigationssystem stals. Gärningsmannen / männen hade krossat den främre rutan på passagerarsidan.

Någon gång mellan klockan 21 den 12 december och klockan 11 den 13 december utsattes målsägandes bil för inbrott. Bilen, en Volkswagen, stod parkerad på Enbärsvägens boendeparkering. Stereo/navigationssystem stals. Gärningsmannen / männen hade krossat den främre rutan på passagerarsidan.

Klockan 00.30 den 13 december upptäcktes en bilbrand på Energivägen i Brunna industriområde. Grindarna in till ett företagsoråde hade forcerats med en personbil, troligtvis en Volvo kombi av äldre modell, som sedan satts i brand. En fordonsvåg och en lastmaskin som stod i närheten skadades av lågorna. Personbilen blev totalt utbränd.

Vid 14-tiden den 13 december upptäcktes ett villainbrott på Mandelblomsstigen i Bro. Inbrottet har enligt anmälan skett någon gång mellan klockan 13 och 14. Gärningsmannen / männen har tagit sig in genom altandörren som saknar brytmärken. 

Strax efter midnatt den 15 december inträffar ett inbrott i en företagslokal på Östervägen i Kungsängens centrum. Gärningsmannen / männen tar sig in genom att krossa en ruta. Ett "öronvittne" hör hur en bil tjuvstartar i samband med brottstiden.

Klockan 05.40 den 15 december larmas polis och Räddningstjänst till parkeringen vid Kungsängens IP där en bilbrand upptäckts. Bilen som sattes i brand anmäldes som stulen i Bålsta.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen