Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 27 april 2024 - klockan 05:11 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-01-17

Ur polisiär synvinkel, och sett till antalet inkomna anmälningar fredag - måndag, har det varit en lugn helg i Upplands-Bro. Två villainbrott i Kungsängen, med flera veckors brottstid, ett bilinbrott och skadegörelse mot en lägenhet i Bro är vad som landat i in-korgen.

Den 8 januari, klockan 23.52, utlöstes larmet i en idrottshall i Bro. När väktaren kom till platsen visade det sig att det inte rörde sig om ett inbrott utan att det tidigare under kvällen varit en aktivitet i hallen där några av utövarna valde att stanna kvar eftertåt. Larmet utlöstes av deras närvaro.

Den 14 januari anmäldes ett inbrott i en villa på Strandvägen i Kungsängen. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan den 27 december och den 11 januari. Det är oklart hur tjuvarna tagit sig in i villan då det inte finns några brytmärken eller andra tecken, mer än att ett fönster på husets baksida var öppet. Enligt anmälan stals ett mindre kassaskåp innehållande en del utländska pengar samt en klocka.

Klockan 21.30 den 14 januari utsattes en familj på Råbystigen för skadegörelse. Någon krossade på okänt sätt ytterrutan i ett av lägenhetens fönster. Ytterrutan skadades och fick ett hål, cirka 20 cm i diameter. En grupp ungdomar, 8-10 stycken, sågs lämna platsen i samband med att rutan krossades.

Någon gång mellan den 23 december och 16 januari inträffade ett villainbrott på Backstigen i Gamla Kungsängen. Enligt anmälan hade tjuvarna brutit upp ett sovrumsfönster och sökt igenom villan. Kläder och smycken, med mera, stals.

Någon gång mellan klockan 13.45 och 22.45 den 16 januari inträffade ett bilinbrott på Ängsuddsvägen i Bro. Någon hade krossat rutan i förardörren på målsägandes bil. Enligt anmälan stals ett bankkort.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen