Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 9 maj 2024 - klockan 00:34 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-01-20

Veckans polisrapport domineras av stöldanmälningar, bland annat stöld av registreringsskyltar, verktyg och elmaskiner, båtmotor och mobil. Ett par viltolyckor finns också med bland anmälningarna. I övrigt har det varit en relativt lugn vecka, sett till arten av och antalet anmälningar som inkommit.

Någon gång mellan den 30 december och den 2 januari inträffade ett bilinbrott på Hallonvägen i Tibble. Enligt anmälan stals diverse elverktyg ur målsägandes firmabil.

Vid inbrottet i ett stal i Håbo-Tibble den 7-8 januari drabbades många målsägande. I veckan inkom ytterligare en stöldanmälan. Den här målsägande blev bestulen på diverse ridutrustning, bland annat benskydd.

Någon gång under den gångna helgen, den 13-16 januari stals målsägandes arbetstelefon ur ett kontorsrum på Blomstervägen i Bro. Rummet var låst.

Någon gång under morgonen - förmiddagen den 16 januari, mellan klockan 07.10 och 14.12, var det någon som bröt sig in i en container vid Hjortronvägen / Slånbärsvägen i Tibble. Gärningsmannen / männen hade klippt upp två hänglås och stulit tre lövblåsar, två häcksaxar och bensin (oklart hur mycket).

Någon gång mellan den 13 och 17 januari stals bägge registreringsskyltarna från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Östervägen i Kungsängen. 

Någon gång mellan klockan 12 den 16 januari och klockan 15.30 den 17 januari stals en plånbok ur målsägandes skåp i en skola i Bro. Enligt anmälan var skåpet låst. Det fanns ingen åverkan på skåpets lås eller dörr men plånboken var borta.

Den 18 januari klockan 17.04 såg en person hur ett annat fordon körde på ett rådjur på Ängsuddsvägen i Bro. Då inte föraren i det påkörande fordonet stannade ringde vittnet till polisen för att anmäla viltolyckan. Då föraren sedan ej heller ringde in till polisen för att rapportera det hela lades brottsrubriceringen smitning till anmälan om viltolyckan. Tänk på att du som förare är skyldig att rapportera till polisen när du kör på vilt! Se artikel.

Någon gång mellan klockan 10.40 och 11.10 den 18 januari blev en målsägande bestulen på sin mobiltelefon. Målsägande hade lämnat mobilen i sin väska i omklädningsrummet under en idrottslektion i en skola i Kungsängen.

Någon gång mellan den 12 och 19 januari stals en båtmotor från en båtklubb i Kungsängen. Enligt målsägandes anmälan har gärningsmannen / männen kapat motorlåset. Båtmotorn är en 115hK Yamaha.

Klockan 05.42 den 20 januari inträffade en viltolycka på E18 vid trafikplats Kungsängen.. Bil vs älg.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen