Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 18 maj 2024 - klockan 18:14 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-01-27

Bilstölder och försök till bilstölder dominerar veckans inrapporterade polisanmälningar i Upplands-Bro. Annars har det varit relativt lugnt de senaste dagarna.

Någon gång mellan den 1 november 2016 och den 23 janauri utsattes målsägandes bil för ett stöldförsök. Bilen stod (långtids)parkerad vid Tibble Torg på grund av ett tidigare stöldförsök, därav det långa tidsspannet. Gärningsmannen hade tagit sig in i bilen på okänt sätt och mixtrat med tändningslåset men misslyckats med att starta bilen. En anmälan om försök till bilstöld upprättades.

Någon gång mellan den 16 och 23 januari blev en målsägande boende på Råbystigen i Bro bestulen på sin bil. Under veckan hade målsägande haft besök av bekanta och enligt anmälan misstänker målsägande att bilnyckeln försvann vid något av de tillfällena. Bilnyckeln saknades nämligen den också. Bilen återfanns senare inte långt därifrån, på Rödbenevägen, Råby Gärde, i Bro.

Vid halvfem-tiden på eftermiddagen den 23 januari inträffade en stöld i Sporthallen i Bro. Målsägande la ifrån sig mobiltelefonen på en träbänk medan denne gick och drack så under ett kort tidsintervall var telefonen utom synhåll. När målsägande kom tillbaka var telefonen borta.

Vid 19-tiden den 23 januari lämnade målsägande sin bil på en bilverkstad vid Enköpingsvägen i Kungsängen. När verkstadspersonalen kom vid 06.30-tiden på morgonen den 24 januari var bilen borta. Bilen efterlystes på FaceBook och den 25e återfanns den tack vare att den kändes igen från sociala medier.

Någon gång mellan klockan 06 och 16.40 den 24 januari utsattes målsägandes bil för ett stöldförsök. Bilen stod parkerad vid Kungsängens station under dagen och när målsägande kom tillbaka på eftermiddagen var låset i förardörren uppbrutet. Gärningsmannen hade även brutit bort rattkåpan och försök tjuvkoppla bilen men misslyckats. En anmälan om försök till bilstöld upprättades.

Någon gång mellan klockan 17 den 25 januari och klockan 09 den 26 januari inträffade ett inbrottsförsök på Miklagårdsvägen i Jursta, Bro. Fastigheten räknas fortfarande som en byggarbetsplats då ingen ännu hunnit flytta in. Gärningsmannen hade brutit bort lister och foder runt ett okänt antal fönster och försök bryta upp fönsterkasetterna men misslyckats. En anmälan om inbrottsförsök upprättades.

Klockan 10.19 den 27 januari inträffade en viltolycka på Smidövägen. Bil vs rådjur.







Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen