Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 13:04 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-05-12

Viltolyckor, bostadsinbrott och ett par singelolyckor finns med bland veckans polisanmälningar. Tänk på att du enligt lag är skyldig att rapportera om du kör på vilt, annars klassas det som en smitning.

Klockan 00.15 den 7 maj inträffade en viltolycka på E18 vid Bro. Bil vs rådjur. Bilen behövde bogseras från platsen.

Klockan 13.35 den 7 maj larmades polis och Räddningstjänst till Björklunda i Bro där en mindre byggnad brann. Byggnaden visade sig vara en bastu. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

Någon gång mellan den 3 och 7 maj inträffade ett lägenhetsinbrott  på Kungsvägen i Kungsängen. Ytterdörren hade brutits upp och lägenheten var genomsökt när målsägande kom hem. Det framgår ej i anmälan vad som stals.

Någon gång mellan den 6 och 7 maj inträffade ett inbrott i ett radhus på Tarantellastigen i Brunna, Kungsängen. Gärningsmannen / männen hade brutit upp ett fönster för att ta sig in. Det framgår ej i anmälan vad som stals.

Strax efter 23 den 7 maj inträffade en singelolycka på E18 i riktning mot Stockholm. Olyckan inträffade i mellan Bropåfarten och Kockbackabygget. Av okänd anledning hade föraren av en personbil kört in i vägräcket. När räddningsmanskapet kom till platsen fanns ingen person kvar i olycksbilen. Vittnen hade sett en person lämna olycksplatsen i en bil som stannat till. Bilen bärgades från platsen.

Klockan 23.42 den 7 maj uppmärksammades en personbil som körde vårdslöst och farligt vid Bro centrum. Polis tillkallades och bilen anträffades sedan i Bålsta. Då bilen var skriven på en "målvakt" med många anmälningar och böter på sitt namn beslagtogs bilen enligt Bilmålvaktslagen.

Vid 11-tiden den 8 maj påträffades en bil på Råbystigen som tidigare anmälts som stulen från samma boendeparkering.

Klockan 10.10 ringde flera personer in om ett påkört och skadat rådjur på Rösaringsvägen i Bro. Olyckan bedömdes troligtvis ha skett strax innan. Viltvårdare tillkallades. En anmälan om smitning upprättades.

Vid halvtvåtiden den 9 maj inträffade en trafikolycka i korsningen länsväg 269 och Skrämstalundsvägen i Bro / Håbo-Tibble. En bilist hade kört in i ett TMA-fordon. Olyckan berodde på ett sjukdomsfall.

Klockan 09.52 den 12 maj stoppades en bilist i höjd med Lugnet i Håbo-Tibble för att kontroller rattnykterhet. Föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet och medtogs till Sollentuna för vidare provtagning. Blodprovet visade dock på lägre promillehalt än den tillåtna gränsen varför misstanken om rattonykterhet avskrevs.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen