Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 4 maj 2024 - klockan 01:16 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-02-22

Det har varit en förhållandevis lugn helg i Upplands-Bro. Inbrott i bil, stöld och smitning från en bilolycka finns bland de inkomna anmälningarna. Den allvarligaste anmälningen gäller en polisbil som utsattes för skadegörelse i samband med en utryckning till Råby, Bro, där det eventuellt kan röra sig om ett falsklarm inringt enbart för att kunna utföra skadegörelsen.

Någon gång mellan den 19 och 20 februari fick en målsägande boende på Örnstigen i Bro sin bränsletank tömd av en bränsletjuv. Enligt anmälan så hade två hål borrats / slagits upp i tanken så att all bensin rann ut. Under tanken stod två blomlådor som använts som uppsamlingskärl. Det ska röra sig om cirka 35 liter bensin som stulits.

Klockan 07.20 den 20 februari inträffade en viltolycka vid Sättervikshage. Viltvårdaren som ringde till platsen kunde konstatera att det var en dovhjort som blivit påkörd.

Vid 23-tiden den 20 februari larmades en polispatrull till Råbystigen i Bro där en inringare sa att ett lägenhetsbråk pågick i en viss trappuppgång. När polisen kom till adressen fanns inget spår efter något bråk, varken på den angivna afressen eller i området. Däremot var polisbilen utsatt för skadegörelse när poliserna återkom till parkeringen. Däcken på höger sida var sönderskurna.

Någon gång mellan klockan 14 den 20 februari och 14.40 den 21 februari stals en minibuss/skåpbil från en målsägande boende ute på Frölunda, Kungsängen. Enligt anmälan var bilen inlåst i ett stort lager / magasin vid tidpunkten. Gärningsmannen / männen hade brutit upp de hänglås som låste igen lager- /magasins-porten och stulit målsägandes minibuss/skåpbil av märket Citroën Jumpy.

Någon gång under helgen, mellan klockan 16 den 19 februari och klockan 06.45 den 22 februari, hade en målsägande inbrott i sin bil som stod parkerad på Lillsjöbadsvägen i Lillsjön, Kungsängen. Enligt anmälan hade gärningsmannen krossat vänster framruta och stulit stereon ur bilen.

Någon gång mellan klockan 17 den 19 februari och klockan 07.30 den 22 februari inträffade ett bilinbrott på Skolvägen i Kungsängen. Enligt anmälan har någon på oklart sätt klippt upp hål i bakdörrarna på målsägandes skåpbil för att ta sig in. Det är dock oklart om inbrottsförsöket lyckats då dörrarna var såpass skadade att det inte gick att öppna dem när målsägande försökte.

Någon gång mellan den 21 och den 22 februari inträffade en smitningslycka på Rankhusvägen i Kungsängen. Enligt anmälan har någon kört ner cirka 15 meter av målsägandes Gunnebostängsel, inklusive tre stolpar, utan att ge sig själv tillkänna.




Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen