Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 16 maj 2024 - klockan 16:38 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-02-26

Veckans vanligaste orsak till polisanmälan var stöld av registreringsskyltar.

Vid halvsjutiden på kvällen den 23 februari satt en målsägande väntandes i bilen utanför en matbutik i Tibbleområdet när det plötsligt small till i motorhuven. En stor sten hade kastats på bilen. En bit bort stod en större grupp ungdomar i 12-15-årsåldern. Ett vittne såg att stenen kastades av någon i gruppen, men inte av vem. Ingen tog på sig ansvaret för den kastade stenen. Stenen skadade motorhuven som fick både buckla och lackskada.

Någon gång mellan klockan 16.30 och 19.30 den 23 februari utsattes målsägandes bil för skadegörelse medan den stod parkerad på Lärarvägen i Gamla Bro. Någon hade repat förardörren med ett vasst föremål.

Någon gång mellan klockan 07.30 och 20.20 den 23 februari stals bägge registreringsskyltarna från målsägandes bil medan den stod parkerad vid Kungsängens station.

Någon gång mellan klockan 18.30 den 23 februari och 06.00 den 24 februari stals bägge registreringsskyltarna och tre extraljus från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Trombonstigens boendeparkering.

Vid 11-tiden den 24 februari larmades polisen till en fastighet på Kockbackavägen där vittnen sett att två män höll på att stjäla lastpallar. Vittnena såg att en skåpbil körde upp bakom fastigheten och att två män klev ut och tänkte lasta in lastpallar i bilen. En anmälan om försök till stöld upprättades.

Någon gång mellan den 21 och den 24 februari stals ena registreringsskylten och tre extraljus från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Rubinstigens boendeparkering i Lillsjöområdet, Kungsängen.

Någon gång mellan den 22 och den 24 februari stals bägge registreringsskyltarna från målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Hjortronvägens boendeparkering i Tibble.

Vid halvniotiden den 24 februari blev en målsägande "beskjuten" med grön laser/en grön ljusprick när denne var på väg ut från simhallen i Bro.

Klockan 00.34 den 25 februari inträffade en viltolycka på Ginnlögs väg i Bro. Bil vs vildsvin.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen