Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 04:44 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Sparbanken slår ihop sina kontor i Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-02-08

Sparbanken Enköpings kontor i Bro centrum kommer inte att återöppnas när renoveringen efter vattenläckan är klar. I stället kommer bankens verksamhet i Upplands-Bro koncentreras till Kungsängenkontoret där man i alla tider haft lejonparten av sin service.

-Vi gör sammanläggningen av kontoren i kommunen för att kraftsamla resurserna fysiskt och därmed skapa bästa möjliga service till våra kunder. I Kungsängen finns företagsrådgivare, försäkringsspecialist, jurist, specialutbildade privatrådgivare med mera, men även service i form av kontanthantering. Bro-kontoret hade en mer begränsad servicenivå och vår uppfattning är att kunderna kommer att gynnas av en sammanslagning, säger Sparbanken Enköpings marknadschef Magnus Bromark till UBRO.

Sparbankens kontor i Bro har de senaste månaderna (sedan den 8/12-16) varit stängt på grund av en omfattande vattenskada. Under renoveringsperioden har bankledningen tänkt om och nu har man beslutat att inte återöppna kontoret. I stället sammanläggs Bro-kontorets verksamhet med kontoret i Kungsängen.

-Bankverksamheten har på senare år förändrats, likaså har kundernas behov och förväntningar förändrats. Det mesta sköter man själv, via internet, men när man väl besöker bankkontoret fysiskt förväntar man sig att kunna få hjälp med alla sina ärenden på samma plats och helst vid samma tillfälle. Tillgänglighet av olika serviceslag i stunden och på nära håll har blivit viktigare än tidigare vid sidan av de digitala lösningarna som vi just nu levererar. Kontoret i Bro hade mycket begränsad verksamhet och vi har märkt av kundernas frustration över att inte kunna uträtta alla bankärenden under samma tak. Genom att slå samman Bro och Kungsängen kommer våra kunder ha tillgång till all service på ett ställe, förklarar Bromark vidare.

Bankkontorets kunder kommer att hänvisas till kontoret i Kungsängen, och bankpersonalen i Bro flyttas till Kungsängen även de.


För öppettider: klicka på länken.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen