Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 30 april 2024 - klockan 06:09 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Mindre än fem veckor kvar till Upplands-Brogalan


Karin Sidén 2015-02-15

Fullt ös på 2014 års gala!
Bild:Tommy Sidén
Fullt ös på 2014 års gala!

Den 21 mars är det dags för årets fest i Upplands-Bro, Upplands-Brogalan. Förberedelsearbetet har gått in i en ny fas, där de flesta bitarna fallit på plats och där tempot skruvats upp av den enkla anledningen att det bara är veckor kvar till festdagen. UBRO passade på att ta tempen på festkommittén när de träffades för en avstämning en fredagseftermiddag i februari. Förväntansfullt var läget...

Upplands-Brogalan anordnas i år för tredje gången och hålls för att uppmärksamma företagarna i kommunen. Den är tänkt att fungera som ett kitt mellan företag, kommunen, politiken och allmänheten och är öppen för alla. Trerättersmiddag, högklassig underhållning, prisutdelning och dans utlovas i en för kvällen förvandlad sporthall. Borta är plintarna, ärtpåsarna och svettiga pannbanden, ersatta med snygg belysning, vitdukade långbord och kandelabrar.

För att ro i land ett sådant här projekt krävs en hel del arbete av en målmedveten festkommitté. Redan i oktober gick planeringsarbetet in i en mer aktiv fas, och nu i februari när UBRO passade på att ta tempen på kommittén kan man konstatera att förväntningarna är höga och att förutsättningarna för en ny succé är minst sagt goda.

-Galan hålls även i år i UBGs sporthall, kanske inte världens mest glamorösa lokal men oerhört formbar och lätt att förändra med relativt enkla medel. På allmän begäran kommer Suit & Tie tillbaka i år. De gjorde en bejublad show på galan i april 2014 och redan under kvällen fick vi oerhört många uppskattande ord från galagästerna som önskade att duon skulle återkomma, så när vi drog i gång planeringsarbetet i höstas var det en av de första detaljerna vi spikade, berättar Nina Rönnberg, galageneral och eventarrangör.


Festkommittén består i år av: Anette Bruhn och Lena Malmsten Bäverstam från Damernas Företagsbyrå, eventfixarna Catharina Löfqvist och Nina Rönnberg, Mattias Kranz, Företagarna och Marcus Nybom, Upplands-Bro kommun. Saknades på just det här mötet gjorde Johan <span class=\
Bild:Karin Sidén
Festkommittén består i år av: Anette Bruhn och Lena Malmsten Bäverstam från Damernas Företagsbyrå, eventfixarna Catharina Löfqvist och Nina Rönnberg, Mattias Kranz, Företagarna och Marcus Nybom, Upplands-Bro kommun. Saknades på just det här mötet gjorde Johan Nordbäck, Företagarna och Mathias Forsberg, Upplands-Bro kommun.

Kommittémedlemmarna hjälptes sedan åt att räkna upp några av nyheterna inför årets gala. Årets fyra huvudsponsorer är Sparbanken Enköping, Nordea, NCC och Igelkott Film. NCC och Igelkott Film är nya för i år medan de två lokala bankerna varit med även tidigare år. Det finns även ett antal sponsorer och partners som på olika sätt bidrar till Upplands-Brogalan. Se länk.

I år är det Rolf Lanz och Kungsängens Golfrestaurang som står för maten. För den som är nyfiken på menyn så finns den att beskåda via länken.

-Vi har, precis som föregående år, 12 mycket glada, förvånade och stolta nominerade till de fyra priserna, berättar Mattias Kranz, Företagarna. Att åka runt och framföra ett så positivt budskap är en energikick konstaterar han vidare.

Det är ju tredje gången Upplands-Brogalan arrangeras, och Mattias, Nina och de andra festfixarna konstaterar att det är större intresse i år och att det märks att fler vet om galan. Med mindre än fem veckor kvar innan dagen G som Gala är biljettförsäljningen i full gång, precis som det ska vara.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen