Woody feb 19 monterat
Toppbanner UBRO
Förstasidan Lördagen den 21 september 2019 - klockan 03:07 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Sportlovsprogrammet har kommit!


Karin Sidén 2019-02-15

Bild från Upplands-Bro kommuns hemsida
Bild från Upplands-Bro kommuns hemsida

Nu närmar sig sportlovet med stormsteg. För dem som är sportlovslediga från skolan men inte reser bort anordnas en hel del olika aktiviteter på hemmaplan och för den som vill planera sitt lov i god tid så har kommunen släppt årets Sportlovsprogram. Det är bara att välja och vraka bland aktiviteterna, men tänk på att väder- och snöläget kan påverka vissa av aktivitetspunkterna!

Sportlovspimpel, undervattenspussel, konstskola, öppet stall, basket, novelltävling och tv-spelshäng är några av alla de aktiviteter som arrangeras under sportlovet 2019.

Sportlovsprogrammet kan laddas ner som en pdf-fil och i en mobilversion. Dessutom skickas det ut med V-klass till alla som har barn i skolåldern.
 

Om bara en vecka är det dags för vårens första skollov - Sportlovet! Redan! Ett vårtecken så gott som något! Även om sportlovet för många samtidigt är en av vinterns höjdpunkter...

Hur man tillbringar lovet är väldigt olika. En del reser bort med familjen eller med någon släkting. Andra kanske är lediga från skola och fritids, och tillbringar lovet hemma med farmor eller morbror. För ytterligare andra är sportlovet som vilken vecka som helst. Mamma och pappa jobbar och själv är man på skolans fritids. 


Är man lite äldre kanske man är hemma själv på dagarna och firar lovet med sköna sovmorgnar och kravlösa dagar med mycket skärmtid.

Om man skulle vilja slita sig från dator- och tv-spel finns det en hel del roliga aktiviteter att välja på, både här på hemmaplan och inåt storstan. För den som önskar hålla sig inom kommungränsen är det absolut inte något hinder för här i Upplands-Bro erbjuds en hel buffé med aktiviteter att välja mellan, där både kommunal verksamhet och flera av kommunens föreningar erbjuder någon form av sportlovsaktiviteter.


Varje dag erbjuder dessutom fritidsgårdarna och den Öppna verksamheten aktiviteter i sina lokaler på respektive skola. Pyssel, bakning, öppen sporthall, biljard, pingis, olika turneringar och mycket mera.

Via kommunens hemsida kan man ladda ner Sportlovsprogrammet.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 21/9
Bakluckeloppis i Bro
Skördemarknad i Ladan Öråker
Söndag 22/9
Skördemarknad i Ladan Öråker
Djupdal på Rösaringsåsen- klassisk plats i forntidshistorien
Tisdag 24/9
Invigning av Upptäck konsten-appen
Tisdag 8/10
Gammaldags mat på Klint
Lördag 19/10
Bakluckeloppis i Bro
Söndag 20/10
Medlemsmöte/Öppet hus Föreningen Villa Skogas Vänner
Söndag 27/10
Slöjd- och hantverksutställning på Klint
avståndsannons

U-B kommun sep 19 Tidig kväll m Kjos

Norrboda Gård sep 19

Kvinnojouren Anna sep 19

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen