Woodys Bra produkter april 17
Om Du syns på Webben GUL
Förstasidan Måndagen den 25 september 2017 - klockan 18:45 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Bro Park bjuder in till westernkväll


Karin Sidén 2017-09-01

GALOPP   På tisdag blir det hästar och western för hela galoppen när SM avgörs på Bro Park. Storloppskvällen, med bland annat SM Classic, SM Sprinters, SM Tvååringar och Amacitalöpning, får en extra festlig inramning med westerntema. Bro Park öppnar för besökare redan 14.00 på eftermiddagen. Första uppvisningen sker redan 15.30 och första start rids klockan 18.00.

-Boka in den 5 september och ta med dig vännerna till Bro Park för en kul eftermiddag och spännande storloppskväll! Det blir Westerntema där alla med westernhatt går in gratis före klockan 18, god mat, skön musik, pop corn, sockervadd och en härlig mix av westernuppvisningar och hisnande snabba galopphästar, säger Annette Jansson på Svensk Galopp.


Westernkvällen bjuder på totalt åtta lopp, varav ett flertal mycket spännande och prestigefyllda storlopp. Först ut är Bro Park Classic och fyra SM löpningar; SM Classic, SM Sprinters, SM Tvååringar samt SM för amatörryttare. Dessutom gör de bästa tvååriga stona upp i Amacitaloppet

Det bjuds självklart på en hel massa mer än tävlingsrace den 5 september. Redan 15.30 går startskottet för en rad uppvisningar och aktiviteter, såsom Cowboys & Indians Wild West Shetlandrace, Rasparad, Barrel Race, Pole Bending Cuttinghorse, Quarterrace, och en uppvisning med SQHAs ungdomar.

-Rasparaden är något extra! Där kommer 11 nordamerikanska hästraser att delta. Överhuvudtaget så är det ett actionfyllt och roligt uppvisningsprogram eftermiddagen och kvällen bjuder på. 

-Våra yngre gäster kommer att kunna prova på ponnyridning och för de actionsugna besökarna finns det så klart en mekanisk tjur! Det blir en Bandit Show och självklart amerikansk mat och dryck! hälsar Anna Fischer, Svensk Galopp.

För att höja westernkänslan ytterligare på Bro Park uppmuntras publiken att även den anamma temat. Alla med westernhatt går in gratis före klockan 18 och kommer man till Bro Park i en jänkare eller veteranbil blir det stjärna i kanten och gratis inträde för alla i bilen när man kör in den på grusplanen innanför grinden! (gäller från klockan 14 till 18 eller till grusplanen är full).

-Något vi är lite extra stolta över är att vi har lyckats få hit Charlie Blomquist och några från hans grupp som kallar sig Charlies Änglar, säger Peter de Vos, en av de ansvariga för projektet ’American Day’. Under Westerndagen finns Charlie Blomquist på plats med sin Hitch Wagon och två draghästar.

Charlie Blomquist lämnar ingen oberörd. För fyra år sedan stod han öga mot öga med cancern och nu har han med hjälp av vänner, familj och hans hästar startat en insamling där pengarna går till Cancerfonden. Projektet och fonden heter passande nog Charlies änglar.  


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Måndag 25/9
Seniorbio: Doktor Zhivago
Tisdag 26/9
Öppet Hus för Polisens Områdeskontor
Lokalt författarbesök: Elisabeth Nilsson
Torsdag 28/9
Konstskola för barn 7-14 år
Lördag 30/9
Röda Korset – Second hand / Loppis
Skördemarknad på Ladan Öråker
Teater 2-6 år: Min LillaSyster Kanin
Söndag 1/10
Natursnokarna: hur förbereder sig naturen för vintern? Och lite annat skoj!
Folkmusiksöndag med Lisas
avståndsannons

Svenska Kyrkan Fukt i Bro kyrka sep 17

Kultur och Fritid ht 17 Konstutställning Dasha

UBROs egen

WWFannons tigerfadder

Sjöräddningen testamente

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Mäklarhuset dec 14
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen