UBRO Panorama gif-fil
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 18 januari 2019 - klockan 20:41 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Familjedag på Galoppen


Karin Sidén 2018-05-10

Redan klockan 11 idag öppnades grindarna till Bro Park och till den festliga Familjedagen som arrangeras för andra året i rad. Dagen bjuder på strålande väder, galopptävlingar, ponnylopp, massor med aktiviteter och skoj. Årets artist är Markoolio som uppträder klockan 14 och barnens favoritbjörnar Lollo och Bernie kommer att göra flera framträdanden under dagen.

Med en viss reservation för att det ej går att genomföra på grund av yttre omständigheter så är planen också att Attundas brandbilar kommer till Bro Park. 

För andra året i rad bjuder Bro Park in till en Familjedag. Redan klockan 11 öppnades grindarna och 12.10 startar det första ponnygalopploppet för dagen. Totalt blir det fem ponnylopp som vävs in mellan de "riktiga" tävlingsloppen.

Familjedagen bjuder på en hel del annat än galopptävlingar. Det finns aktiviteter så som hoppborg och ponnyridning, musikunderhållning från scenen och mycket mer. Klockan 14 äntrar Markoolio scenen och björnarna Lollo och Bernie gör flera framträdanden under dagen.

För den som behöver fylla på energibehoven finns en hel del att välja på. Foodtrucks, utegrillen och Bro Parks egna restauranger kommer att göra sitt bästa för att gästerna på Familjedagen ska vara mätta och energifyllda medan glassbilen från Sänkdalen och godisförsäljning ser till att blodsockerhalten ligger på en hög nivå.


Länk till Svensk Galopps hemsida för mer information om Familjedagen.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 19/1
Röda Korset - Second Hand butik
Onsdag 23/1
Stickcafé i Kulturhuset
Lördag 26/1
Röda Korset - Second Hand butik
Onsdag 30/1
Bokklubb för unga, 10-12 år
avståndsannons

Öppet Hus på UBG jan 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen