Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 18 juni 2018 - klockan 23:19 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-03-06

Sportlovet är över och för ovanlighetens skull finns inte ett endaste bostadsinbrott med i polisrapporterna som täcker sportlovsveckan. Varken i den förra eller i den här. Sportlovet är annars en av de mer inbrottsdrabbade veckorna under året. Värt att notera är att det hittills i år bara anmälts ett inbrottsförsök i Upplands-Bro, i en lägenhet i Tibble. Ett! - och vi är redan en bit in i mars.

-Ja, det är väldigt ovanligt att vi har en "noll-vecka" under sportlovet. Det kan nog vara så att vi har Kung Bore att tacka för att det varit så pass lugnt som det varit. Det är inte så lockande att vara ute och hitta på tråkigheter när temperaturen kryper ner så långt som den gjort den här senaste tiden. Det har i och för sig varit en del bostadsinbrott i vår närhet, i angränsande kommuner, så det är nog tyvärr inte länge till vi får ha det så här lugnt. Traditionellt går det ju som i vågor det där med bostadsinbrott, och vi bör nog räkna med att det snart är dags igen här i Upplands-Bro, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro.

Klockan 07.05 den 2 mars såg ägaren till en mindre skåpbil av firmabilsmodell hur en person stal bilen på Stationsvägen i Bro. Enligt anmälan var biltjuven en man i 45-50-årsåldern. Bilägaren gav sig ut på en eftersökstur i kommunen och vid 09.15-tiden återfanns bilen på den stora parkeringen vid handelsplatsen i Brunna Park, adress Rågångsvägen.

Strax efter 12 den 2 mars inträffade en viltolycka på väg 902, mellan Rättarboda och Hammarbacken. Bil vs rådjur. Rådjuret skuttade skadat iväg från olycksplatsen så viltvårdare tillkallades.

Klockan 01.29 den 3 mars larmades polisen till Kungsängens centrum där en berusad man gett sig på en person med slag och hot. Den berusade gärningsmannen kvarhölls på platsen tills polisen anlände. Anmälan om misshandel och olaga hot upprättades.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 1/7
Tusen Trädgårdar - besök familjen Skånbergs trädgård i Rättarboda
Tusen Trädgårdar - besök familjen Walderös trädgård i Kungsängen
Måndag 20/8
Filmskaparkollo
Tisdag 21/8
Filmskaparkollo
Lördag 25/8
Vernissage: Konstrundan
Söndag 26/8
Vandring på Upplands-Broleden - med Naturskyddsföreningen
Lördag 1/9
KONSTRUNDAN
Söndag 2/9
KONSTRUNDAN
avståndsannons

UBH Sommarhälsning 18

Kultur och Fritid 18 Filmskaparkollo

UBROs egen

Pluggannons UNHCR sidebanner

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen