Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 14 december 2018 - klockan 01:42 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Våg av bilinbrott i Tibble


Karin Sidén 2018-07-13

Arkivbild från ett tidigare bilinbrott. I de här sex senaste anmälningarna har gärningsmannen i så gott som samtliga fall krossat vänster ruta fram, alltså på förarsidan.
Bild:Karin Sidén
Arkivbild från ett tidigare bilinbrott. I de här sex senaste anmälningarna har gärningsmannen i så gott som samtliga fall krossat vänster ruta fram, alltså på förarsidan.

Den senaste veckan har ett stort antal bilinbrott upptäckts i Tibbleområdet, och då främst på Rönnbärsvägens boendeparkering. Bara under natten mellan den 8 och 9 juli ska åtminstone tre bilar ha genomsökts efter att gärningsmannen / männen krossat vänster framruta.

Hittills har sex polisanmälningar från olika målsägande gjorts, men antalet kan komma att öka eftersom en del bilägare kan vara bortresta. Fem av dessa anmälningar är från Rönnbärsvägen och den sjätte är från intill-liggande Hallonvägen.

-Det är en våg av inbrott som skett i Tibbleområdet de senaste dagarna, samtidigt som vi också har fått in ett par anmälningar om dieselslangning från lite större fordon som stått parkerade på företagsområden. När det gäller bilinbrotten verkar gärningsmannen ha chansat och helt enkelt krossat rutorna i hopp om att hitta något stöldbegärligt. I de flesta fallen verkar det ha varit nitlotter då målsäganden inte saknat något ur bilen. Tänk på att inte lämna något i bilen över natten utan att plocka med sig allt av värde när man parkerar, säger Albin Näverberg vid Polisen i Järfälla och Upplands-Bro.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 15/12
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 16/12
Tredje Advent på Säbyholm
Lördag 22/12
Sagostund på finska!
avståndsannons

ICA i Bro Piroger

ActivityCare nov 18

Kultur & Fritid ht 18 dec  Vattenläcka

Kommunfullmäktige dec 18

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen